Followers

Sunday, November 4, 2012

0 VITAMIN C + PURE MARINE COLLAGEN by FELINNA BEAUTY

Introducing the new product from Felinna Beauty ---> VITAMIN C + PURE MARINE COLLAGEN






Ingredient:
- Collagen marine
- Extract Gluta
- Vitamin C
- Extract Citrus

Use:
2 capsules at night after meal (for saving using 1 capsules at night after meal)

Benefit:
1) Help to prevent skin problems
2) Reduce pimples & Dark spot
3) Fairer your skin naturally
4) Reduce wrinkles and more

Distribution by:
Felinna Marketing

Reg No: ULUKN/1542/12
Halal Ref No: 150127-PR
MFG: 1012
Exp. Date: 1015

Price:
RM85 (EM)
RM90 (WM)
* Price not included postage



Reason kenapa FELINNA menjadi rebutan :)

Kami tawarkan produk yg selamat & menjamin kualiti serta pendapatan yg lumayan.

Kami di FELINNA mempunyai plan yg terbaik utk setiap produk & kukuh utk sentiasa memperbaharui malah memberi kepuasan kepada pelanggan kami.


Saturday, November 3, 2012

0 BEDAK SYRIA (ANY KLAEN COMPACT POWDER)




BEDAK SYRIA (ANY KLAEN COMPACT POWDER)

- 3 in 1 (Moisturiser, Foundation & Powder)
- Mengikut aliran darah pemakai
- Kemas & Sekata
- Tidak menggelapkan kulit anda
- Mengecutkan Jerawat
- Tahan selama 8 Jam
- Tidak melekat pada tudung, tisu, kain & sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit
- Sesuai untuk semua aktiviti
- Tahan sehingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan)

SAMA SEPERTI BEDAK ARAB (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)


PERBEZAAN & KELEBIHAN BEDAK SYRIA
----> Mengandungi VITAMIN E untuk memelihara kulit anda


HARGA
RM57 (SM) & RM60 (SS)
FREE POSTAGE

BERAT
41 G

Friday, November 2, 2012

0 FELINNA INCHLOSS LOSYEN PELANGSINGAN BADAN



KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)

Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??

MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang),  untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)



CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)


HARGA:

RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK

180ML/BOTOL

0 New System for FELINNA INCHLOSS

Assalamualaikum,

Skunk nie kami as stokis sah FELINNA MARKETING kne ikut rule & syarat yg dah ditetapkan oleh company..sbb skunk byk sgt yg main hrga utk jual INCH LOSS neh..yela..sume org nak untung kot..biar bersaing secara sihat.. =)

nie copy paste dr fb felinna official





IMPORTANT! 


Now selama sebulan F.B.I Team dari Felinna sedang stalk and main message bersama stokis n dealer semua, jika anda tertangkap bermain harga sila nntikan apa ganjaran anda :) 

And... Tolong note utk bulan ni dan ke atas TIADA PROMOSI DIBENARKAN, pihak Felinna shj yg akn mengumumkan tarikh promosi,dan anda harus ikut waktu promosi dr pihak kami,jika didapati ada yg membuat promosi fel akn up link page dia kt sini plus jika anda xmenjaga dealer n agent atau dropship anda,u akn bertanggjwab bg pihak mereka.

Jika rasa syarat yg ditetapkan susah utk dipatuhi please be inform kami masih ada banyak waiting list yg mnuggu utk menjadi stokis, tq
.-xoxo Felinna



So sape2 yg DEALER/DROPSHIP AGENT under sy sila alert ya..tqvmm.. =)
Since kite da masuk bulan baru neh..CikKema nak offer la kat luar sane utk join group CikKema utk jadik DEALER/DROPSHIP AGENT..utk new month nie CikKema nk stat wat New System dimn sap2 yg join group CikKema & dpt sale terbanyak utk DEALER/DROPSHIP AGENT CikKema akan bg GANJARAN..hahaha..merarik x uolllssss..so ape lg tunggu..cepat2 sebelum terlambat..
 

Shazmaa Beauty Shop Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates